Jeg har lagd denne retten før, men da blandet jeg ikke alt sammen, men la det lagvis i en ildfast form før jeg gratinerte i oven. Etter at jeg begynte å blande alt sammen, syntes vi den har blitt bedre. Denne er lett å lage, og kan lages dagen før den skal brukes. Da venter jeg med å ha på osten til jeg skal gratinere, og det må beregnes lenger tid i ovnen siden alt er kaldt.
4 personer
Lag først tomatsaus
Oppskrift;
5 - 600 gram røkte pølser deles i terninger/ biter og has i tomatsausen (kan også bruke ander pølser)
Kok opp ca 300 gram makaroni som anvist på pakken
Ha den ferdigkokte makaronien i sausen sammen med pølsene
Rør godt så alt får blandet seg, og ha det over i ildfast form
Ha over reven ost, fordel godt ut i kantene
Gratineres i ovnen ved 200 grader i 10 - 15 minutter til osten har smeltet og blitt gyllen
Serveres med litt urter, her har jeg brukt timian, og nykverna pepper
Denne retten er god å varme opp til lunsj dagen etter.